Dacia DUSTER voorraadactie

De Dacia Duster is meer Duster dan ooit. Meer ruimte, meer comfort, meer avontuur en meer voordeel. Maar er is nog meer. Want als u hem nu bestelt, rijdt u er morgen mee weg!

Bekijk hieronder de acties op een Dacia DUSTER uit voorraad!

Accessoirecheque

Ontvang een accessoirecheque t.w.v. €400,- bij aankoop van een Dacia DUSTER uit voorraad! **

U rijdt al een nieuwe Duster vanaf €21.590,-! *

Nog 1 beschikbaar!
Image
Dacia Duster

DUSTER Bi-Fuel Prestige

Nu met accessoirescheque t.w.v. €400,-
U rijdt hem al voor:
€21.990,-
Nog 2 beschikbaar!
Image
Dacia Duster

DUSTER Prestige TCe90

Nu met accessoirescheque t.w.v. €400,-
U rijdt hem al voor:
€23.290,-
Nog 1 beschikbaar
Image
Dacia Duster

DUSTER Prestige TCe130

Nu met accessoirecheque t.w.v. 400,-
U rijdt hem al vanaf:
€24.290,-

Offerte aanvragen

type uw gewenste model hier
km
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

* Voorraadauto's kunnen voorzien zijn van aanvullende opties en accessoires die niet zijn inbegrepen in de bovengenoemde vanafprijs. Vraag een van onze verkoopadviseurs naar de beschikbare auto's.

 

** Het aanbod is geldig voor particuliere en kleinzakelijke klanten (exclusief fleet jaarafspraken) bij een nieuw aangekochte Dacia Duster uit voorraad tussen 1 september t/m 30 september 2021 met een uiterste registratie datum 31 december 2021. Per order heeft u recht op een accessoirecheque van € 400,- incl btw. De accessoirecheque is niet inwisselbaar voor korting. De accessoires dienen gemonteerd te zijn op de auto en mogen niet los meegeleverd worden. Montagekosten mogen vergoed worden vanuit de accessoirecheque voor maximaal € 90,- exclusief btw, per uur. De klant kan het bedrag echter vrij besteden aan andere Dacia-accessoires (inclusief aan-, op- en/of overbouw), Dacia-merchandise, banden of GarantiePlus-verzekering. Tegen betaling is het mogelijk om extra accessoires te bestellen of uit te breiden. Het aanbod kan niet worden gecombineerd met andere acties. Afbeeldingen kunnen afwijken. Wijzigingen en fouten voorbehouden.