Dacia DUSTER voorraadactie

De Dacia Duster is meer Duster dan ooit. Meer ruimte, meer comfort, meer avontuur en meer voordeel. Maar er is nog meer. Want als u hem nu bestelt, rijdt u er morgen mee weg!

Bekijk hieronder de acties op een Dacia DUSTER uit voorraad!

Accessoirecheque

Ontvang een accessoirecheque t.w.v. €400,- bij aankoop van een Dacia DUSTER uit voorraad! **

U rijdt al een nieuwe Duster vanaf €21.590,-! *

Nog 1 beschikbaar!
Image
Dacia Duster

DUSTER Bi-Fuel Prestige

Nu met accessoirescheque t.w.v. €400,-
U rijdt hem al voor:
€21.990,-
Nog 2 beschikbaar!
Image
Dacia Duster

DUSTER Prestige TCe90

Nu met accessoirescheque t.w.v. €400,-
U rijdt hem al voor:
€23.290,-

Offerte aanvragen

type uw gewenste model hier
km
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

* Voorraadauto's kunnen voorzien zijn van aanvullende opties en accessoires die niet zijn inbegrepen in de bovengenoemde vanafprijs. Vraag een van onze verkoopadviseurs naar de beschikbare auto's.

 

** Het aanbod is geldig voor particuliere en kleinzakelijke klanten (exclusief fleet jaarafspraken) bij een nieuw aangekochte Dacia Duster (phase I) uit voorraad met een uiterste registratiedatum 31 december 202Demonstratieauto’s zijn . uitgesloten van deze actie en de auto dient per 1 mei 2021 op voorraad te hebben gestaan om in aanmerking te komen voor de accessoirecheque. Per order heeft u recht op een accessoirecheque van € 400,- incl. btw. De accessoirecheque is niet inwisselbaar voor korting. De accessoires dienen gemonteerd te zijn op de auto en mogen niet los meegeleverd worden. Montagekosten mogen vergoed worden vanuit de accessoirecheque voor maximaal € 90,- exclusief btw, per uur. De klant kan het bedrag echter vrij besteden aan andere Dacia-accessoires (inclusief aan-, op- en/of overbouw), Dacia-merchandise, banden of GarantiePlus-verzekering. Tegen betaling is het mogelijk om extra accessoires te bestellen of uit te breiden. Het aanbod kan niet worden gecombineerd met andere acties. Afbeeldingen kunnen afwijken. Wijzigingen en fouten voorbehouden.