Dacia winteracties

Ontspannen en veilig de winter door!

Doe nu de Dacia wintercheck voor slechts €9,95

In ons land weet u het nooit. De ene dag vriest het dat het kraakt, de andere dag is nat en druilerig.

Daarom is het fijn als uw Dacia op alles voorbereid is, zodat u altijd veilig op weg kunt gaan. Tijdens onze Wintercheck, die loopt van 1 november 2021 t/m 28 januari 2022, controleren wij uw Dacia op 10 vitale punten. De prijs is zo eerlijk als u van Dacia gewend bent: slechts € 9,95.

Dacia wintercheck

Controlepunten wintercheck

  1. Banden
  2. Remmen
  3. Ruitenwissers
  4. Verwarming
  5. Carrosserie
  6. Uitlaat
  7. Vloeistoffen
  8. Verlichting
  9. Sloten en portieren
  10. Elektrisch systeem incl. accu
Winterband

Vredestein winterbandenset incl. stalen velgen

Winterbanden zijn al effectief bij een temperatuur van 7 graden of lager. Ze zorgen voor een kortere remweg, verbeterde wegligging en voor meer grip op natte, gladde of besneeuwde wegen. Bovendien kunnen winterbanden meer water verwerken; extra veilig voor de Nederlandse winters!

Al vanaf € 575,-

Dacia Duster met dakkoffer

Dacia dakdragers en dakkoffer tot 15% korting

Met deze set neemt u alles mee, waar de reis ook naartoe gaat! De dakkoffer is maar liefst 470 liter, waardoor u al uw spullen kwijt kunt!

Al vanaf € 480,-

Dacia sneeuwkettingen

Dacia sneeuwkettingen met 10% korting

Sneeuw in Nederland, of toch naar de sneeuw in het buitenland? Met deze sneeuwkettingen heeft u uitstekende grip wanneer de wegen besneeuwd zijn.

Al vanaf € 90,-

Aanbiedingen van Dacia Wintercheck in de actieperiode van 1 november 2021 t/m 28 januari 2022. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw op 1 januari 2021 en excl. eventuele aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. Afbeeldingen kunnen afwijken. Bij Dacia Route Service+ treedt Europ Assistance op als verzekeraar. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. Aanbieding op banden is geldig t/m 31 maart 2022; betreft een winterbandenset van Vredestein (4 band-velgcombinaties) en is excl. montage op de auto. Alleen geldig op de aangeboden winterbandensets en niet i.c.m. overige acties. Op=op. Vraag je dealer naar meer informatie voor jouw Dacia.