Dacia Spring

DACIA SPRING ELECTRIC

Rijklaar vanaf
€20.450,-
Private lease p.m. vanaf
€269,-

Dacia SPRING

Voordelig, robuust, ruim én elektrisch. De nieuwe Dacia SPRING combineert de merkwaarden van Dacia voor het eerst met een 100% elektrische motor. Geniet van de stilte en het gebruiksgemak tijdens al uw ritten in de stad en ver daarbuiten. De motor is geruisloos en geeft geen trillingen.

Met een batterij van 26,8 kWh** geeft de nieuwe SPRING u een actieradius tot wel 230 km WLTP en zelfs tot 305 km WLTP City*. Zo kunt u tot wel 6 dagen ritten maken in de stad zonder bij te laden!

Een design waarmee alle regels verbroken worden

Bent u klaar om de stadsjungle te ontdekken? Krachtige lijnen, compact formaat, nieuwe Dacia- lichtsignatuur, dakdragers, 14” lichtmetalen wielen, skidplate achter en een grote bodemvrijheid: de nieuwe SPRING is flexibel als een stadsauto en stevig als een SUV, met een echte avontuurlijke look.

De nieuwe Spring is compact, maar tegelijkertijd ook ruim met 4 volwaardige zitplaatsen en een modulair in te delen interieur. De auto biedt het beste laadvolume in zijn categorie, met een ruime bagageruimte (290 liter) en een neerklapbare achterbank. Heel slim!

 

* WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto.

** Dacia geeft een garantie van 8 jaar / 120.000 km op de batterij

Uitvoeringen

Geniet van alle voordelen die elektrisch rijden u naast het rijplezier biedt:

  • lagere verbruikskosten
  • lagere onderhoudskosten
  • geen wegenbelasting (tot 2025)
Image
Dacia Spring

SPRING Essential

AutoKievit prijs
€20.850,-
Private lease p.m. vanaf
€269,-
Image
Dacia Spring

SPRING Expression

AutoKievit prijs
€21.950,-
Private lease p.m. vanaf
€284,-
Dacia Spring

Personaliseer uw SPRING!

De SPRING zal verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Ook zijn er diverse opties en accessoires beschikbaar, zodat u uw auto volledig naar wens kunt maken. Denk hierbij aan speciale velgen, speciale metaallakken, interieurbekleding, Colorpack orange (oranje accenten en stripings) en nog veel meer!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en uw wensen en eisen doorspreken? Kom dan naar onze showroom en laat u adviseren door een van onze verkoopadviseurs voor een offerte op maat!

Dacia Spring laden

Elektrisch rijden

Naast de fantastische rijervaring biedt elektrisch rijden nog veel meer voordelen. Eén daarvan is de lagere kosten van het opladen vergeleken met het tanken van benzine of diesel. Ook betaalt u geen wegenbelasting en is het onderhoud goedkoper dan van een brandstofauto. Zowel voor zakelijk gebruik als voor particulieren is elektrisch rijden een slimme keuze.

Dankzij de vele laadpunten komt u overal!

Gratis taxatie

klantgesprek

Interesse?

Heeft u nog vragen over een van onze modellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Waarom kiezen voor AutoKievit:

  • Een vertrouwd adres sinds 1966
  • Wij zijn een familiebedrijf met een no-nonsense mentaliteit
  • Met 5 vestigingen in Zuidwest Nederland altijd een vestiging bij u in de buurt
  • Standaard meer dan 500 auto's op voorraad dus er zit altijd iets voor u tussen
  • Alles onder 1 dak met ons eigen Private lease label
  • Wij hechten veel waarde aan een goede service en persoonlijke aandacht

Downloads

DACIA SPRING ELECTRIC
Km