Renault Winteracties

Ontspannen en veilig de winter door!

Doe nu de Renault wintercheck voor slechts €14,95

Klaar voor een magische winter

Kom langs in de werkplaats voor de Wintercheck, onderhoud, reparatie of schade, ontvang tot 70% korting op de beste deals én maak kans op een VIP-weekend in Disneyland® Paris!

Wij staan voor u klaar

Wat brengt Koning Winter dit jaar? In ons land weet u het nooit.

De ene dag vriest het dat het kraakt, de andere dag is nat en druilerig. Daarom is het fijn als uw Renault op alles voorbereid is, zodat u altijd veilig op weg kunt gaan.

Renault wintercheck

Wintercheck

Met de Renault wintercheck maken wij het u gemakkelijk. Voor slechts €14,95 controleren wij uw Renault op 10 vitale punten, zodat u zorgeloos op weg kunt! Voor leden van My Renault+ is de wintercheck helemaal gratis. Lid worden en direct profiteren kan altijd!

Controlepunten:

Banden Uitlaat
Remmen Vloeistoffen
Ruitenwissers Verlichting
Verwarming Sloten en portieren
Carrosserie Elektrisch systeem incl. accu
  Winteractie Disneyland hotel New York

  WIN

  Echte magie beleeft u deze winter in Disneyland® Paris. Maak kans op een VIP-weekend voor 4 personen, bestaande uit:

  • 3 dagen toegang tot beide Disney Parken
  • 2 nachten in het nieuwe ‘Disney’s Hotel New York - The Art of Marvel’
  • Magische belevingen tijdens een exclusieve avond 

  Zo maakt u kans:

  • Breng uw auto langs in de werkplaats
  • Ga naar my.renault.nl
  • Log in of word lid
  • Geef uw factuurnummer door

  Begin december, januari en februari trekken we 4 winnaars!

  Bekijk de voorwaarden van deze winactie.

  Renault winter uitjes

  DEALS

  Kom met uw Renault langs in de werkplaats en ontvang een voucher met unieke code waarmee u tot en met 31 mei 2022 profiteert van kortingen tot 70% op de beste deals en de leukste uitjes in Nederland en België. Hoe werkt het?

  • Ga naar renault.nl/winteruitjes
  • Registreer u eenmalig met de unieke code
  • Maak een keuze uit de beste deals voor binnen en buiten
  • Ontvang elke keer tot wel 70% korting per aanbieding 

  Heeft u al een unieke code ontvangen, klik dan hier en geniet van een winter vol voordelen!

  Michelin banden

  Michelin winterbandenset incl. stalen velgen

  Winterbanden zijn al effectief bij een temperatuur van 7 graden of lager. Ze zorgen voor een kortere remweg, verbeterde wegligging en voor meer grip op natte, gladde of besneeuwde wegen. Bovendien kunnen winterbanden meer water verwerken; extra veilig voor de Nederlandse winters!

  Al vanaf € 595,-

  Renault dakkoffer

  Renault dakdragers en dakkoffer tot 15% korting

  Met deze set neemt u alles mee, waar de reis ook naartoe gaat! De dakkoffer is maar liefst 630 liter, waardoor u al uw spullen kwijt kunt!

  Al vanaf € 600,-

  Captur sneeuwkettingen

  Renault sneeuwkettingen met 10% korting

  Sneeuw in Nederland, of toch naar de sneeuw in het buitenland? Met deze sneeuwkettingen heeft u uitstekende grip wanneer de wegen besneeuwd zijn.

  Al vanaf € 90,-

  Aanbiedingen gelden in de actieperiode van 1 november 2021 t/m 28 januari 2022. genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw op 1 januari 2021 en excl. eventuele aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. afbeeldingen kunnen afwijken. (prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. bij Renault Route Service+ treedt Europ Assistance op als verzekeraar. aanbieding op banden is geldig t/m 31 maart 2022; betreft een winterbandenset van Michelin (4 band-velgcombinaties) en is excl. montage op de auto. alleen geldig op de aangeboden winterbandensets en niet i.c.m. overige acties. op=op. vraag je dealer naar meer informatie voor jouw Renault. actie ‘tot 70% korting op beste deals voor binnen en buiten’, alleen voor de geselecteerde aanbiedingen te boeken met de unieke code (op=op) t/m 31 mei 2022 via renault.nl/winteruitjes. actie ‘uniek VIP-weekend bij Disneyland® Paris: bezoek onze werkplaats en geef je factuurnummer door op my.renault.nl. hieruit worden in december 2021, januari en februari 2022 totaal twaalf winnaars getrokken. bekijk voor je bezoek de actuele maatregelen op DisneylandParis.com. Bekijk de actievoorwaarden.