Renault Captur

CAPTUR Bi-Fuel

Rijklaar vanaf
€24.690,-
Private lease p.m. vanaf
€389,-
Vrijblijvende taxatie Informatie aanvragen

Renault CAPTUR Bi-Fuel

Een krachtige uitstraling, een verfijnd interieur en een volledig personaliseerbaar design met two-tone kleurstelling. De CAPTUR is groter en moderner. Natuurlijk beschikt hij over alle kenmerken van een echte SUV en laat hij een overweldigende eerste indruk achter.

De nieuwe CAPTUR Bi-Fuel rijdt op 2 soorten brandstof: benzine èn LPG.

Dat betekent geld besparen én schoner rijden. Bi-Fuel (LPG) is namelijk een goedkopere brandstof dan benzine en wanneer u rijdt op Bi-Fuel (LPG) zorgt u ook voor een lagere CO2-uitstoot. U begint al met geld besparen vanaf 5.000 kilometer per jaar!

Hoe werkt het?

De CAPTUR Bi-Fuel is uitgerust met een systeem met 2 tanks: 1 voor benzine en 1 voor LPG. De LPG-tank bevindt zich in de ruimte waar normaal het reservewiel terug te vinden zou zijn. Zo blijft het volume van de bagageruimte behouden. De tank kan worden gevuld via een opening achter de tankklep.

De auto rijdt perfect op zowel benzine als LPG en er kan automatisch tussen de 2 brandstoffen worden geschakeld als één van de tanks leeg is. U kunt met een handige schakelaar zelf kiezen welke brandstof u wilt gebruiken.

LPG en veiligheid

Bi-Fuel modellen worden in de fabriek voorzien van een LPG-tank die steviger is dan ooit tevoren. De tank beschikt over een effectieve veiligheidsklep, een anti-terugstroomklep, een apparaat om het vullen bij 80% te stoppen en een overstromingsklep om de risico's zo veel mogelijk te beperken. Daarnaast worden de Bi-Fuel modellen geleverd met een volledige fabrieksgarantie op zowel de auto als op de omzetting naar LPG.

Uitvoeringen

Geselecteerde modellen nu met 4 jaar gratis onderhoud & verlengde garantie. Bekijk de actie

Bekijk ook de Benzine, Hybrid, Plug-in Hybrid & Business uitvoering.

Image
Renault captur

CAPTUR Bi-Fuel Zen

Van
€24.690,-
Uw voordeel
€1.000,-
U rijdt hem al voor:
€23.690,-
Private lease p.m. vanaf
€379,-
Image
Renault captur

CAPTUR Bi-Fuel Intens

Van
€26.590,-
Uw voordeel
€1.000,-
U rijdt hem al voor:
€25.590,-
Private lease p.m. vanaf
€399,-
Renault Captur velgen

Personaliseer uw CAPTUR Bi-Fuel!

De CAPTUR Bi-Fuel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Ook zijn er diverse opties en accessoires beschikbaar, zodat u uw auto volledig naar wens kunt maken. Denk hierbij aan speciale velgen, Two-tone kleurstellingen, speciale metaallakken, Panorama dak, haaienvin antenne, trekhaak en nog veel meer!

Wilt u uw auto zelf samenstellen? Kom dan naar onze showroom en maak gebruik van de configurator. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Maak een proefrit en laat u adviseren door een van onze verkoopadviseurs voor een offerte op maat!

Renault Captur E-tech Plug-in Hybrid

CAPTUR Plug-in Hybrid

Ervaar elektrisch rijden als nooit tevoren. De nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid heeft zowel een elektrische motor als een verbrandingsmotor. Deze Hybrid heeft een efficiënte automatische versnellingsbak en kan tot wel 50 km (WLTP*) volledig elektrisch rijden in de stad.

Plug-in hybride auto's moeten worden opgeladen via een stekker. Ten opzichte van een gewone hybride heeft een Plug-in hybride een accu met een hogere capaciteit die ook nog kan worden opgeladen door regeneratief remmen. Om echter volledig van alle eigenschappen te kunnen profiteren, moeten ze worden opgeladen via een stekker. 

Gratis taxatie

klantgesprek

Interesse?

Heeft u nog vragen over een van onze modellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Waarom kiezen voor AutoKievit:

  • Een vertrouwd adres sinds 1966
  • Wij zijn een familiebedrijf met een no-nonsense mentaliteit
  • Met 5 vestigingen in Zuidwest Nederland altijd een vestiging bij u in de buurt
  • Standaard meer dan 500 auto's op voorraad dus er zit altijd iets voor u tussen
  • Alles onder 1 dak met ons eigen Private lease label
  • Wij hechten veel waarde aan een goede service en persoonlijke aandacht

Downloads

CAPTUR Bi-Fuel
Automatisch veld
Km
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.