Renault modellen

Wat is Renault Flex Choice?

Heeft u een nieuwe Renault op het oog maar houdt u uw spaargeld liever achter de hand? Met Renault Flex Choice heeft u die keuze. U rijdt dan een nieuwe Renault zonder uw (volledige) spaargeld in te leggen. Stel nu zelf uw financiering samen en kies of u (extra) services erbij afneemt. Met deze services heeft u bijvoorbeeld de komende jaren geen zorgen over onderhoudskosten. Bovendien profiteert u van een lagere rente op uw lening. Want hoe meer services, hoe lager de rente. En bij aanschaf van Garantieplus én Renault onderhoudscontract daalt de rente nog verder naar 2,9%. Kortom: met Renault Flex Choice is er altijd een oplossing die bij jou past.

Hoe werkt Renault Flex Choice?

 • Kies uw Renault
 • Kies de looptijd: 24, 36, 48 of 60 maanden
 • Kies of u de hele aanschafwaarde of een gedeelte wilt financieren
 • Wel of geen verlengde garantie?
 • Wel of geen onderhoudscontract?
 • Wel of geen slottermijn?

De financieringsmogelijkheden op een rij

50/50 Financiering   Flex Choice Essential Flex Choice Smart Flex Choice Premium Flex Occasion  
3,9% rente 1,9% rente 5,9% rente 4,9% rente 3,9% rente 5,9% rente 4,9% rente
Financiering zonder services Financiering zonder services Financiering zonder services

Financiering met aanschaf van 1 service: GarantiePlus én Renault Onderhoudscontract

Financiering met aanschaf van 2 services: GarantiePlus én Renault Onderhoudscontract Uitgebreid

Financiering zonder services Financiering met aanschaf van 1 service: GarantiePlus én Renault Onderhoudscontract
Betaal in vaste maandtermijnen Betaal in vaste maandtermijnen Betaal in vaste maandtermijnen Betaal in vaste maandtermijnen Betaal in vaste maandtermijnen Betaal in vaste maandtermijnen Betaal in vaste maandtermijnen
Looptijd: 48 - 60 maanden Looptijd: 12-36 maanden Looptijd: 12 - 60 maanden Looptijd: 12 - 60 maanden Looptijd: 12 - 60 maanden Looptijd: 12 - 60 maanden Looptijd: 12 - 60 maanden
Minimum aanbetaling (inruil) van 50% Minimum aanbetaling (inruil) van 50% Kies voor wel of geen aanbetaling Kies voor wel of geen aanbetaling Kies voor wel of geen aanbetaling Kies voor wel of geen aanbetaling Kies voor wel of geen aanbetaling
Maximale slottermijn is 30% Maximale slottermijn is 40% Maximale slottermijn is 40% Maximale slottermijn is 40% Maximale slottermijn is 40% Maximale slottermijn is 40% Maximale slottermijn is 40%

 

Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van RFC zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (www.vfn.nl/consumenten), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min.10% aanbetalen. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl), KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.

Financieringsactie

Financier nu uw nieuwe Renault tegen 2,9% rente

 • Alle Electric, E-TECH & Bi-Fuel modellen
 • Effectieve rente op jaarbasis is 2,9%
 • Looptijd: 12 – 60 maanden
 • Geen maximaal te financieren bedrag
 • Maximale slottermijn afhankelijk van looptijd (40% bij 12 tot 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden).
 • Services mee te financieren!
Renault modellen

Wat zijn services?

Met de services GarantiePlus en het Renault onderhoudscontract heeft u de komende jaren geen zorgen. Met Garantieplus verlengt u de fabrieksgarantie van uw Renault én heeft u pechhulp in heel Europa. Met de aanschaf van een Renault onderhoudscontract staat u nooit voor onverwachte kosten voor onderhoudsbeurten. Bij de aanschaf van services in combinatie met een financiering, profiteert u bovendien van een lagere rente. Hoe meer services, hoe lager de rente.

U kiest zelf of u de services meefinanciert of in één keer betaalt. Als u services meefinanciert wordt het bedrag verspreid over het aantal maanden van de financiering.

Wat is een slottermijn?

Bij een gewone financiering betaalt u maandelijks rente en aflossing over het gefinancierde bedrag. Kiest u voor Flex Choice met een slottermijn, dan betaalt u gedurende het contract alleen rente en geen aflossing over dat bedrag. Uw maandlasten worden hiermee lager. Mooi meegenomen toch?

De slottermijn betaalt u aan het einde van de looptijd in één keer terug. Een goede ‘slottermijn’ is lager dan de verwachte restwaarde. Zo houdt u aan het eind van de looptijd nog geld over voor de aanbetaling van uw volgende Renault.

Wilt u tijdens het contract extra aflossen of het openstaande saldo vervroegd inlossen? Dat is mogelijk met Renault Flex Choice.

Financieringscalculator

Deze maandprijs is o.b.v. een rentepercentage van 5,9%, een aanbetaling van <50% en zonder services. Wenst u een andere vorm van financiering tegen een lager rentepercentage? Maak dan een afspraak met een van onze verkoopadviseurs en bekijk de mogelijkheden!

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.