Glasservice & schadeherstel

Schade herstellen of uw ruit vervangen? Onze monteurs beschikken over de kennis en kunde om dit precisiewerk perfect uit te voeren. Na herstel bij AutoKievit is uw auto weer als nieuw.

 

Groepsfoto AutoKievit Zierikzee opslagplaats auto poetsen

Renault Erkend Schadeherstel

Renault Erkend Schadeherstel zorgt ervoor dat u uw auto in dezelfde staat terugkrijgt als vóór de schade,

Iedere Renault heeft een geavanceerde kooiconstructie en andere moderne hulpsystemen. Dat maakt uw Renault tot een veilige auto. Deskundig schadeherstel gaat daarom verder dan alleen uitdeuken. Ook constructief moet uw Renault weer even sterk en veilig zijn als voorheen. Gelukkig is uw auto bij Renault Erkend Schadeherstel in goede handen. Onze autotechnici volgen regelmatig speciale Renault-cursussen, waardoor ze als als eerste over de nieuwste reparatiemethoden beschikken.

  • Wij handelen alle administratieve formaliteiten met je verzekeringsmaatschappij af
  • Wij beloven een reparatiedoorlooptijd
  • Wij regelen een mobiliteitsoplossing zo lang je auto stilstaat
Renault Range

Originele Renault-onderdelen

Tijdens schadeherstelwerkzaamheden gebruiken we uitsluitend originele Renault-onderdelen. Uw Renault behoudt dus zijn hoge kwaliteits- en veiligheidsniveau. Valt uw auto nog onder een garantieregeling? Dan blijft die ongewijzigd geldig. Ook de inruilwaarde van uw auto blijft gelijk. Dat geeft een gerust gevoel.

Renault Merkgarantiebewijs

Na herstel van de schade ontvangt u het Renault Merkgarantiebewijs: een bevestiging dat uw auto vakkundig is gerepareerd door Renault Erkend Schadeherstel. Het geeft u recht op een garantie van 4 jaar op carrosseriedelen en spuitwerk, inclusief arbeidsloon van het herstel. Voor mechanische en technische delen geldt een garantie van 1 jaar.

Onderweg met uw Renault

De voordelen van Renault Erkend Schadeherstel

  • Schadeherstel conform de eisen van Renault
  • Vervangend vervoer van Renault
  • Gebruik van originele Renault-onderdelen
  • Geen effect op restwaarde
  • Renault fabrieksgarantie blijft gehandhaafd*


* Na reparatie 4 jaar Renault Merkgarantie.

Glasservice Renault

Glasservice

Het vervangen van een voorruit neemt hoogstens een dag in beslag.

Heeft u een kleine beschadiging buiten uw blikveld? Dan is het zelfs vaak mogelijk om de oude ruit te herstellen. Hiervoor gebruiken we een speciale, onzichtbare kunsthars. Deze ingreep is binnen een uur klaar. Na de reparatie is de ruit weer net zo sterk als voorheen. Omdat zo'n reparatie goedkoper is dan een ruit vervangen, geven verzekeringsmaatschappijen de voorkeur aan reparatie. Een Casco-, WA-Plus of glasverzekering dekt vrijwel altijd deze kosten.

Voor het vervangen of repareren van een ruit rekent de Renault-dealer een All-in prijs. Bovendien krijgt u 12 maanden Renault Reparatie Garantie en blijft de carrosseriegarantie, zoals die voor de reparatie gold, volledig van kracht.