Renault Kangoo 3 maten

KANGOO E-TECH Electric

Rijklaar vanaf
€29.434,-
excl. BTW
Vrijblijvende taxatie Informatie aanvragen

Renault KANGOO Electric

De Kangoo Electric was de eerste elektrische bedrijfswagen op de Nederlandse markt en is nog altijd zeer succesvol. Renault bracht de innovatieve Kangoo Electric in 2011 op de markt. De auto zette al snel de standaard voor elektrische bedrijfsauto’s. De Kangoo Electric heeft inmiddels een facelift ondergaan, maar behoudt alle voordelen van elektrisch rijden – bovenal het rijplezier.

Met de Kangoo Electric is het rijplezier bijzonder, nieuw en verrassend. Elke dag opnieuw een ongekende rust. De stilte overheerst, de geruisloosheid van de 100% elektrische aandrijving die krachtige acceleraties mogelijk maakt. En de eenvoud: dankzij de traploze automatische transmissie rijdt u soepel en volkomen schokvrij, bijna zonder erbij na te denken. U stapt elke dag weer met plezier in.

Verbruik & opladen

De Kangoo Electric biedt bij gecombineerd gebruik een gehomologeerde actieradius van 170 km. Net als het brandstofverbruik van een auto met een verbrandingsmotor kan de actieradius variëren. Deze is afhankelijk van het soort traject, de snelheid, het gebruik van airconditioning en verwarming, en uw rijgedrag. Bij gebruik in stadsverkeer en bij gematigde buitentemperaturen bedraagt de actieradius van de Kangoo Electric ongeveer 125 km, wanneer u zich enkele eenvoudige gewoonten voor eco-rijden aanwent.

Wanneer u krachtig accelereert, hoge snelheden aanhoudt en de verwarming gebruikt, biedt hij een actieradius van 80 km. Renault heeft diverse voorzieningen ontwikkeld die u helpen bij het optimaliseren van de actieradius van uw auto.

De Kangoo Electric kan in de standaardmodus in 6 tot 9 uur volledig worden opgeladen. Met de standaard meegeleverde oplaadkabel kunt u uw voertuig gemakkelijk aansluiten op een oplaadstation.

Fotogallerij

Excl. BTW
Image
Renault Kangoo electric

KANGOO Z.E.

AutoKievit prijs
€29.434,-
Excl. BTW
Image
Renault Kangoo electric

KANGOO Maxi Z.E.

AutoKievit prijs
€30.834,-
Renault Kangoo opties

Personaliseer uw KANGOO Z.E.!

De KANGOO Z.E. is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Ook zijn er diverse opties en accessoires beschikbaar, zodat u uw auto volledig naar wens kunt maken. Denk hierbij aan inbouwsystemen, speciale metaallakken, trekhaak en nog veel meer!

Wilt u uw auto zelf samenstellen? Kom dan naar onze showroom en maak gebruik van de configurator. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Maak een proefrit en laat u adviseren door een van onze verkoopadviseurs voor een offerte op maat!

Renault Kangoo

KANGOO

Toch liever diesel, dan is de KANGOO de juiste keuze! De Kangoo is er in 2 maten: de Express en de Maxi.

Uw auto is in de eerste plaats een stuk gereedschap, maar ook een visitekaartje voor uw bedrijf. Daarom is de Kangoo in een nieuw jasje gestoken. En er is nog meer.. Renault heeft ook bijzondere aandacht besteed aan de kwaliteit en het comfortniveau. Alles om u thuis te laten voelen in uw auto en om u optimaal uw werk te kunnen laten verrichten. 

Gratis taxatie

klantgesprek

Interesse?

Heeft u nog vragen over een van onze modellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Waarom kiezen voor AutoKievit:

  • Een vertrouwd adres sinds 1966
  • Wij zijn een familiebedrijf met een no-nonsense mentaliteit
  • Met 5 vestigingen in Zuidwest Nederland altijd een vestiging bij u in de buurt
  • Standaard meer dan 500 auto's op voorraad dus er zit altijd iets voor u tussen
  • Alles onder 1 dak met ons eigen Private lease label
  • Wij hechten veel waarde aan een goede service en persoonlijke aandacht

Downloads

KANGOO E-TECH Electric
Automatisch veld
Km
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.