E-TECH Hybrides

Image
Renault Clio Hybrid

RENAULT CLIO E-TECH HYBRID

Rijklaar vanaf
€24.850,-
Private lease p.m. vanaf
€419,-
Image
Renault Captur

RENAULT CAPTUR E-TECH HYBRID

Rijklaar vanaf
€31.600,-
Private lease p.m. vanaf
€489,-
Image
Renault Arkana

RENAULT ARKANA E-TECH HYBRID

Rijklaar vanaf
€35.390,-
Private lease p.m. vanaf
€549,-
Image
Renault Captur Plug-in hybrid met laadpunt

RENAULT CAPTUR E-TECH PLUG-IN HYBRID

Rijklaar vanaf
€36.990,-
Private lease p.m. vanaf
€549,-
Image
Renault Austral

Renault Austral E-TECH HYBRID

Rijklaar vanaf
€36.480,-
Private lease p.m. vanaf
€579,-
Image
Renault Mégane estate plug-in hybrid

RENAULT MEGANE ESTATE E-TECH PLUG-IN HYBRID

Rijklaar vanaf
€36.470,-

Particulier
Alle prijzen van personenauto's vermeld op deze website, in radioreclames, tv-reclames, advertenties of andere communicatie-uitingen van Renault & AutoKievit zijn consumentenadviesprijzen inclusief bpm, btw en onvermijdbare kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.


Kosten rijklaar maken

De kosten rijklaar maken bestaat uit de volgende items: uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen en uitleg multimedia- en navigatiesysteem, registratiekosten (t.w.v. € 53,40, deels btw-vrij), recyclingsbijdrage (t.w.v. € 30,00,- incl. 21% btw) en Renault Beheersbijdrage LithiumIon batterij (t.w.v. €31,- incl. 21% btw, alleen voor Hybrid & Plug-in Hybrid)

E-TECH range

Wat is E-TECH?

E-TECH is de innovatieve en exclusieve technologie van Renault. De technologie wordt beschermd middels 150 patenten, is ontwikkeld in samenwerking met de Renault F1-teams én is gebaseerd op onze expertise op het gebied van elektrisch rijden.

In het E-TECH Hybrid-aandrijfsysteem wordt een benzinemotor gecombineerd met twee elektrische motoren en een accu. De hybride modellen worden voorzien van een automatische versnellingsbak en zijn efficiënt en effectief op het gebied van energiebeheer. U legt nu nóg grotere afstanden af in de volledig elektrische modus.