De nieuwe SUV renault AUSTRAL laat zich een beetje meer zien

Body

05-01-2022 | Persbericht

Voor zijn laatste afstelling meet de nieuwe Renalt AUSTRAL zich een camouflage aan om de europese wegen te veroveren. Het doel van deze ontwikkelingsfase is om de betrouwbaarheid ervan te verzekeren en het motorgamma op punt te stellen.

Renault AUSTRAL
Renault Austral

De nieuwe Renault AUSTRAL

VEELEISENDE TESTS OM HET BESTE TE BIEDEN

Nieuwe Renault AUSTRAL ondergaat de zogenaamde “Confirmation Runs“-tests. In die fase gaat AUSTRAL nu van start. In de praktijk zal een vloot van een honderdtal voertuigen 2 miljoen kilometer afleggen.

Zo zal de nieuwe SUV Renault AUSTRAL nu Frankrijk, Spanje, Duitsland en Roemenië doorkruisen om na te gaan of de eerdere tests gegrond zijn. Zo zullen 900 bestuurders 600.000 kilometer afleggen in reële omstandigheden op open wegen, terwijl nog eens 1.400.000 kilometer op het circuit wordt afgelegd.

Deze tests zullen het bijvoorbeeld mogelijk maken om de afstellingen van het nieuwe CMF-CD3-platform, de rijhulpsystemen, de geluidsdemping en het ophangingscomfort te valideren om onze toekomstige klanten het beste te bieden.

100% ELEKTRISCHE MOTOREN

Deze validaties omvatten ook de aandrijflijnen. Renault AUSTRAL zal beschikken over een exclusief gamma geëlektrificeerde benzinemotoren, waarvan de meeste volkomen nieuw zijn: een E-TECH Hybrid-motor van de nieuwe generatie, een 1.3 TCe mild-hybrid 12V-motor en een gloednieuwe 1.2 TCe mild-hybrid 48V-motor, voor het eerst in het Renault-gamma.

Dit motorgamma legt een onovertroffen efficiëntie voor: een lage uitstoot vanaf 105 g CO2/km (voor de E-TECH-motor volgens de WLTP-cyclus, wordt nog gehomologeerd) en een maximumvermogen tot 200 pk.

Kijk goed uit, u zult misschien een van de eersten zijn die nieuwe Renault AUSTRAL tegenkomt op de weg.

 

Bron: https://be-nl.media.renaultgroup.com/news/de-nieuwe-suv-renault-austral-laat-zich-een-beetje-meer-zien-ba04-66b1a.html