Car detailer / Showroom voorbereider

Functiebeschrijving

Voor onze vestiging in Oosterland zijn wij op zoek naar een Car detailer / Showroom voorbereider. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Je komt te werken op een modern opslag terrein waar nieuwe en gebruikte auto’s binnen komen.

In Oosterland volg je intern een uitgebreide opleiding voor de werkzaamheden die je gaat verrichten. Wanneer deze opleiding afgerond is ben je ook inzetbaar op onze andere vestigingen.

De werkzaamheden zijn uitgebreid denk hierbij aan:

-Wassen
-Clayen
-Teer en vliegroest verwijderen
-Polijsten
-Lakverzegeling
-Aflevering klaar maken van auto’s
-Bekleding reiniging
-Geurbehandeling van bijvoorbeeld nicotine, huisdieren
-Schuren van diepe krassen (klein schadeherstel)
-Kunststof reparatie / spuiten

Functie eisen
Wij verwachten van jouw dat je flexibel bent, je kunt makkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Het aanleren van nieuwe vaardigheden kost tijd en vraagt van jouw een leergierige positieve houding. Je weet van aanpakken en staat klaar voor je collega’s.

Wij bieden
Je komt in een leuk enthousiast team. Onze werkplek is professioneel ingericht met polijst machines, poetsmiddelen en een poetsbrug. Je krijgt intern een uitgebreide opleiding waar je alle kneepjes van het vak leert. Binnen onze werkplek is er ruimte voor eigen inbreng en er zijn doorgroei mogelijkheden. Je salaris is marktconform en je ontvangt vanzelfsprekend een reiskosten vergoeding indien van toepassing.

Bedrijfsprofiel
AutoKievit is officieel Renault- en Dacia dealer voor Zuidwest Nederland. Wij zijn gevestigd in Bergen op Zoom, Goes, Zierikzee en Hellevoetsluis. In Rotterdam hebben wij een occasion-center waar we auto’s van alle merken verkopen en onderhouden. In Oosterland bevindt zich een opslagterrein met alle faciliteiten voor het showroom klaarmaken van auto’s.

Jouw sollicitatie (motivatie en CV) kan je mailen naar: oosterland@autokievit.nl
Aanvullende vragen? Neem contact op met Ary Drooger, vestigingsmanager Oosterland, 06-46746817

En nu?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een korte motivatie vergezeld met je werkervaring per e-mail t.a.v. Ary Drooger, oosterland@autokievit.nl of vul het onderstaande formulier in!

Aanvullende vragen?

Neem contact op met Ary Drooger, vestigingsmanager Oosterland, 06-46746817

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Geslacht
Diploma
Slechts één bestand.
32 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.