Financiering

Dacia Sandero & Sandero Stepway

Het Daci-jaaa financieringsplan

Met het nieuwe Daci-jaaa 50% – 50% financieringsplan betaalt u nu de eerste 50% en de andere 50% verspreid over maximaal 5 jaar.

Uw nieuwe Dacia financieren kan vanaf slechts 2,9% rente! De rente is afhankelijk van de gekozen looptijd.

U kunt uw Dacia op diverse wijzen laten financieren:

  • Jaarlijks kostenpercentage van 2,9% bij 12 tot 36 maanden
  • Jaarlijks kostenpercentage van 3,9% bij 48 tot 60 maanden.

In beide gevallen geldt er géén maximum te financieren bedrag. De maximale slottermijn hangt af van de looptijd van de financiering en wordt berekend o.b.v. waarde van de auto (40% bij 12 tot 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering).

Minder dan 50% aanbetalen, kies Flex Choice

Bij 5,9% rente op een financiering tot 60 maanden heeft u het voordeel dat er geen maximaal te financieren bedrag geldt en er géén aanbetaling noodzakelijk is. Ook hier hangt de maximale slottermijn af van de looptijd van de financiering en wordt berekend o.b.v. waarde van de auto (40% bij 12 tot 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering).

Onder dezelfde voorwaarden kunt u uw Dacia laten financieren tegen 3,9% rente, wél is het in dit geval verplicht om 2 services mee te financieren.

De financieringsmogelijkheden op een rij

 

Flex Choice 50/50 Financiering Flex Occasion
Betaal in vaste maandtermijnen Betaal in vaste maandtermijnen Betaal in vaste maandtermijnen
Looptijd: 12, 24, 36, 48 of 60 maanden Looptijd: 12, 24, 36, 48 of 60 maanden Looptijd: 12, 24, 36, 48 of 60 maanden
Flexibele keuzes op services Flexibele keuzes op services Flexibele keuzes op services
Kies voor wel of geen aanbetaling Minimum aanbetaling (inruil) van 50% Kies voor wel of geen aanbetaling
Maximale slottermijn is 40% Maximale slottermijn is 40% Maximale slottermijn is 40%

 

*Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing. Dacia Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van Dacia autofinanciering/ financial lease zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min. 10% aanbetalen. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Dacia Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.

Services

Met de services GarantiePlus en het Dacia onderhoudscontract heeft u de komende jaren geen zorgen. Met Garantieplus verlengt u de fabrieksgarantie van uw Dacia én heeft u pechhulp in heel Europa. Met de aanschaf van een Dacia onderhoudscontract staat u nooit voor onverwachte kosten voor onderhoudsbeurten. Bij de aanschaf van services in combinatie met een financiering, profiteert u bovendien van een lagere rente. Hoe meer services, hoe lager de rente.

U kiest zelf of u de services meefinanciert of in één keer betaalt. Als u services meefinanciert wordt het bedrag verspreid over het aantal maanden van de financiering.

Financieringscalculator

Deze maandprijs is o.b.v. een rentepercentage van 5,9%, een aanbetaling van <50% en zonder services. Wenst u een andere vorm van financiering tegen een lager rentepercentage? Maak dan een afspraak met een van onze verkoopadviseurs en bekijk de mogelijkheden!

Inruilauto

Heeft u een inruilauto, dan kunt deze inzetten als (deel van de) aanbetaling.

Afspraak met een verkoopadviseur

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.