Bekijk onze populairste modellen zoals de Renault CLIO, CAPTUR en ARKANA.

Renault Twingo

Z.E. R80 E-Tech Techno 22 kWh - Demo
    Bouwjaar 2023
    Kilometerstand 10.000 km
    Brandstof Elektrisch
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    S-095-XN
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2023
    KleurZwart metallic
    BrandstofElektrisch
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)360 X 165 X 156
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Datum deel 1a28-04-2023
    Omschrijving

    Hatchbacks zijn populair. Relatief licht en zuinig, en toch als het moet een indrukwekkende hoeveelheid ruimte. Helemaal als de achterbank wordt weggeklapt. Wat een rijervaring, die elektromotor. Forse actieradius, nul uitstoot en heerlijk pittig rijgedrag! Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en verstelbare achterbank.

    Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Volume aanpassen, andere radiozender? U bedient het audiosysteem veilig en handig met de functies op het stuur. Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen navigatiesysteem aan boord! Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Renault met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Deze auto is voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

    Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.

    Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.


    Bedrijfsinformatie

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterbank verstelbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achterspoiler
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Garanties
    Nap